Incident management/Berging

M. Verschoor bv is gespecialiseerd en heeft jaren lange ervaren in het veilig en verantwoord bergen van voornamelijk vliegtuigen, treinen, boten, vrachtschepen en vrachtwagens. Ons gehele bedrijf is ingericht om u 24 uur per dag van dienst te kunnen zijn.

Wij hebben met ons assortiment de mogelijkheid om elke locatie geschikt te maken zodat wij er met groot materieel kunnen komen, indien nodig. Tevens hebben wij uitvoerders die de locaties spoedig kunnen bezoeken en de volledige werkzaamheden zullen begeleiden.

M. Verschoor B.V. staat voornamelijk bekend om zijn hijskranen, maar buiten deze hijskranen maken wij ook gebruik van luchtkussens en vijzels om een berging uit te voeren.

Een ander onderdeel van ons Incident Management, is het adviseren en begeleiden van internationale bergingen. Hierbij worden onze uitvoerders en projectleiders ingevlogen naar rampgebieden om daar de werkzaamheden te begeleiden of volledig uit te voeren.

Gezien onze jarenlange ervaringen, het ruime assortiment en wereldwijde connecties in de kranenbranche kunnen wij u gegarandeerd ten allen tijde een oplossing bieden!