Over ons

Hoe het begon

1966

Maarten Verschoor Sr. begint samen met zijn broer een benzinestation. Maarten blijkt een handige monteur en heeft een goede neus voor zaken. Met het groeiende autoverkeer ontstaat er behoefte aan bergingsbedrijven. Maarten ziet kansen, bouwt zelf een bergingsvoertuig en al snel volgt er meer zelfgebouwd bergingsmaterieel. Vanuit de bergingsactiviteiten ontwikkelt het bedrijf zich in de loop van de jaren tot allround hijsspecialist met meerdere hijskranen en transportvoertuigen.

Tegenwoordig telt Verschoor Kranen & Transport meer dan 100 medewerkers die zich bezig houden met kraanverhuur, hijsprojecten en transportwerkzaamheden in binnen- en buitenland. Ook de slimme sleutelaars zijn er nog steeds: Verschoor beschikt over een gespecialiseerde reparatie-afdeling voor de meest uiteenlopende typen hijskranen.

Jubileum 55 jaar Verschoor

In 2021 bestond Verschoor 55 jaar. In 2022 werd dit gevierd met een open dag voor medewerkers en relaties. Bekijk de impressie!

De grootste kraan – Liebherr LR11000

Eind 2023 heeft Maarten Verschoor Sr. de grootste kraan uit de geschiedenis van Verschoor gedoopt, de LR11000. Bekijk het filmpje!

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

Vakkundig, veilig én duurzaam

Bij Verschoor leveren we vakkundig en veilig werk.  Met prima opgeleide, kundige medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn, risico’s juist inschatten en eerlijk advies geven. Die oog hebben voor een veilige werkomgeving en voorzorgsmaatregelen nemen waar nodig.

Onze medewerkers werken met gekeurd en gecertificeerd materieel en gereedschap. En steeds vaker komen we met duurzaam elektrisch materieel op uw projectlocatie. Zo minimaliseren we schadelijke uitstoot en beperken we de geluidsoverlast voor omwonenden. Bij nieuwe duurzame ontwikkelingen voor hijs- en transportmaterieel nemen we graag het voortouw.

Zo bouwen we aan de continuïteit van ons bedrijf, voor deze én volgende generaties.

Certificeringen

Team Verschoor

Kan niet bestaat niet

De mensen bij Verschoor zijn echte doeners. We staan bekend om onze flexibiliteit, slagkracht en oplossingsgerichte aanpak. Of het nu op kantoor, in de werkplaats of bij de praktische uitvoering is: met onze eerlijke en directe werkwijze lossen we de meest uiteenlopende hijs- en transportuitdagingen op.

Verschoor is een familiebedrijf en dat merk je: de lijnen zijn kort en er wordt naar je geluisterd. Onze focus ligt op het binden van mensen aan ons bedrijf. Elke medewerker krijgt de kans om zich te ontwikkelen. 

Werken bij Verschoor? Bekijk onze vacatures!