Hijskraan kopen

Hijskraan kopen ?

Wilt u een hijskraan kopen? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf waar u terecht kunt om een betrouwbare hijskraan te kopen? M. Verschoor biedt u 50 jaar ervaring met alle vormen van horizontaal en verticaal transport. Onze hijskranen zijn van goede kwaliteit. Op deze website vind u alle huur kranen, Bekijk hier de website voor het kopen van een hijskraan.

Onze oorsprong ligt in de bollenstreek waar we bekend zijn door onze hijskranen en vrachtwagens welke zijn gespoten in onze bedrijfskleur en voorzien van het bekende logo. Ook de rest van Nederland is inmiddels op de hoogte van de activiteiten die het bedrijf, specialist op onder meer het gebied van hijswerkzaamheden, uitvoert.

Bij M. Verschoor  bieden we hijskranen te huur aan. Via UCMHolland worden er ook hijskranen te koop aangeboden. Wilt u een hijskraan kopen?Bekijk dan hier direct de hijskranen die te koop staan. Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen 0252 – 212 345.

Toch geen hijskraan kopen maar een hijskraan huren?

Heeft u een hijskraan voor een eenmalige klus nodig? Een hijskraan huren is dan zeker een optie voor u. We hebben een ruim assortiment voor u tot onze beschikking, zo hebben wij:

Verschoor B.V. is uw specialist op het gebied van horizontaal en verticaal transport. Voor elke klus hebben wij een oplossing in huis. Is er maatwerk nodig? Voor een oplossing op maat neemt u dan gerust contact met M. Verschoor B.V. op.

Een offerte aanvragen voor het huren van een hijskraan? Maak dan gebruik van ons Offerte Formulier. Heeft u nu al vragen over onze opties voor een hijskraan kopen? Ook dan kunt u beter gebruik maken van ons contactformulier.

De activiteiten van M. Verschoor B.V.

Naast de mogelijkheden voor een hijskraan kopen biedt M. Verschoor diverse activiteiten aan. We zijn inzetbaar voor zowel bedrijven als voor particulieren. U kunt ons inschakelen voor onder andere deze activiteiten:

  • Reguliere werkzaamheden in de bouw, verbouw of renovatie;
  • Assisteren bij op- en afbouw van tentoonstellingen;
  • Plaatsen / verwijderen van zware en/of bijzondere eenheden;
  • Assisteren van politie / brandweer in geval van calamiteiten regulier transport;
  • Bijzondere transporten

Om de wensen van u als onze klant te kunnen vervullen, beschikken wij over een jong en goed uitgerust machinepark, een goed geoutilleerde werkplaats en een vakkundig en enthousiast team medewerkers. Aangezien er altijd adviseurs aanwezig zijn om de klant te helpen de juiste beslissing te nemen, kan er met M. Verschoor B.V. gekozen worden voor een betrouwbare samenwerking gericht op het meest optimale resultaat.